Simplere administration og bedre resultater
Nemt at bruge
At administrere en hjemmeside behøver slet ikke at være så svært. Med Ease klarer du nemt pasningen.
Spar tid og penge
Med enkel administration sparer du tid og penge. Du kan bruge tiden til det, du helst vil bruge den til. Ease betyder simplere administration og bedre resultater.
Ingen backend
Ingen backend og intet omsvøb. Log dig på, hvor du er, og klik på det, du skal ændre. Simpelt! Mere skal der ikke til.
Muligheder
Tekster, nyheder, nyhedsbrev, billeder, billedalbums, html, ugeplaner, ordlister og meget mere. Opret de forskellige elementer og sæt hver enkel side op efter behov.
Eget udtryk
Sæt din side op, som du vil, indrettet til din målgruppe efter eget design og med egen identitet. Der er også mulighed for at gøre din hjemmeside responsiv, så den passer til enhver type enhed.
INGEN BEGRÆNSNING
Der er ingen begrænsning på antal undersider eller antal brugere. Med i hostingen er også gratis adgang til versionsopdateringer. Større opgraderinger koster dog et mindre beløb.
Udtalelser fra vores brugere
Som bruger kan jeg anbefale Ease systemet til alle. Ease er fantastisk simpelt at bruge og så er det idiotsikret, ikke mindst. Hvis noget skal ændres eller opdateres, behøver man bare at klikke på det og ændre det. Færdigt! ingen dikkedarer.
Ólavur í Geil Andresen
BA (hons) Events Management, Sp/f Advent Event Management
Medarbejderne i friskolen Keldan har været særdeles glade for hjemmesiden. Den var meget nem at sætte sig ind i, og alle medarbejderne er aktive på siden hver uge i forbindelse med at lave ugeplaner, nyheder fra klasserne o.a. Kort sagt, en meget brugervenlig hjemmeside.
Jastrid Høj
Skoleleder, FSK
Kunder
Behov for ny hjemmeside?
Har du lyst til at vide mere, venligst kontakt os for et tilbud. Har du spørgsmål om løsninger, er du også meget velkommen til at kontakte os. Brug enten formularen nedenfor eller ring til (+298) 76 50 00.
Kontakt os i dag